Vins Pravi, escollim, envasem i distribuïm vi

Embotellament, venda i distribució de vi per a restaurants i establiments

Vins Pravi, és una empresa envasadora de vi que nasqué el 1964 de la mà del seu fundador, Josep Prat. Des de l’etiqueta d’empresa familiar, l’esforç personal, l’empenta i la qualitat humana, han fet possible que passats mes de 50 anys, segueixi envasant i distribuint els seus productes.

En aquest camí, al llarg de les dècades, s’hi ha unit la creació de marques pròpies Gran Pravi, Vinya del Pont … , darrera les quals, hi ha vi de gran qualitat a un preu ajustat. Per a aquest propòsit, la innovació tecnològica va ha tingut un paper destacat. Des de les omplidores manuals, passant per les primers màquines d’omplir garrafes, fins les d’ injecció de gas nitrogen. Des de la pasteurització fins les darreres tècniques de microfiltració bacteriana del vi.

Tot això, ha servit per adequar els diferents productes a les necessitats dels nostres clients. La culminació d’aquest esforç perllongat al llarg del temps, arribà el 2004, moment que Vins Pravi s’adherí a la Denominació d’Origen Catalunya. Des d’aquest instant, una nova marca anomenada Heredad Condal, i de la mà i garantia de la D.O. Catalunya, inicià un viatge a través de les taules del país.

Des de la humilitat, la modèstia i l’esforç, que ha caracteritzat l’empresa des dels seus origens, ens plau poder presentar a dia d’avui una família de productes que s’estén des dels mes tradicionals vins de taula fins als vins de Denominació d’Origen. Per a nosaltres es un plaer i un honor formar part de la rica i històrica oferta vinícola d’aquest país.

Vins Pravi
Vins Pravi
Vins Pravi

Visita’ns al nostre magatzem de Manresa.

Et podrem oferir els nostres productes a granel, o en diferents formats:
vi clàssic, vins especials de Catalunya, Montsant, Empordà, Terra Alta i d´altres regions com Logroño, Valadolid i Aragó. També excel·lents vins generosos, moscatell, mistela, vi ranci, vi de missa… també a granel!

Vols rebre la nostre newsletter?
Et mantindrem informat de les nostres novetats.