Cal Pravi, botiga de vins, caves, licors i begudes a Manresa des de 1964

Magatzem de venda a particulars de vi en diferents formats, altres begudes i refrescos

La nostra botiga/magatzem, ubicada a Manresa, està destinada a la venda a particulars dels nostres vins Aquí podeu trobar els nostres coneguts vins clàssics i vins de licor, tant a granel com també embotellats en diferents formats.

El magatzem de “CAL PRAVI” és el nom amb què ens coneixen els nostres veïns i clients habituals des de fa més de 50 anys. Els avis i pares de molta gent d’avui de Manresa i de la comarca compraven, a la nostra botiga, el vi clàssic a granel pels menjars de cada dia, en família i amb el porronet de vi a la taula. Qui no ha sentit a parlar del famós berenar amb pa, vi i sucre?, o bé del Moscatell amb galetes, per postres?

Magatzem Vins Pravi
Magatzem Vins Pravi

Creada el 1961 manté l’aspecte del celler de vi original. Amb el temps, hem anat incorporant, com a complement, altres begudes que ens demanen els nostres clients: licors, caves, refrescos, vinagres, oli, aigües, … i darrerament, vins a granel especials; varietals o bé d’indrets reconeguts de Catalunya i Espanya.

Actualment, gent de noves generacions, tornen a descobrir els vins clàssics, d’elaboracions senzilles, més econòmics, però molt dignes, i també per a nous vins, d’elaboracions més complexes, varietals i d’indrets reconeguts. A la fi els interessa novament el vi, una begudanatural, de milers d’any d’antiguitat, nostra, mediterrània, i que presa amb la deguda moderació, ens aporta beneficis físics i ens obre les portes de les relacions socials.

Actualitat

Vols rebre la nostre newsletter?
Et mantindrem informat de les nostres novetats.